این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: راهنمای نگارش مقاله


راهنمای نگارش و شرایط پذیرش مقاله در

اولین همایش ملی نقش زنبور عسل در تامین امنیت غذایی و توسعه ملی

برای ارسال مقاله، ابتدا بایستی در سامانه کاربران ثبت نام کرده سپس از قسمت ارسال مقاله، اقدام به ارسال نمایید. در صورت بروز هر گونه مشکلی در سامانه ارسال مقاله، میتوانید از طریق پست الکترونیکی همایش اقدام به ارسال مقاله نمایید.

آدرس پست الکترونیکی همایش:             apicongress@urmia.ac.ir

1- شرایط پذیرش

1-1- مقالاتی پس از انجام فرایند داوری داوری پذیرفته خواهند شد که نبايد پيش از اين در مجموعه مقالات سمينار ها، كنگره ها و مجلات داخلي و خارجي منتشر شده باشد.

1-2-  کمیته علمی همایش با توجه به نظر داوران محترم حق رد، قبول و یا ویرایش مقاله را دارد.

2- نحوه نگارش و تدوین

2-1- مقاله در صفحات A4 و حداکثر در 4 صفحه با فاصله خطوط یک سانتی‌متر و حاشیه (از بالا 3، پایین 5/2، راست 5/2 و چپ 5/2 سانتیمتر) تهیه و صرفا از طریق سامانه همایش ارسال گردد. همچنین لازم است جدول‌ها و شکل‌ها در داخل متن مقاله درج شوند.

2-2- مقاله با قلم B Nazanin  تایپ شده و اندازه قلم برای بخش‌های مختلف به شرح زیر باشد:
 

 

عنوان بخش

اندازه قلم

فرمت

عنوان مقاله

14

بولد (Bold)

اسامی نویسندگان مقاله

10

-

آدرس نویسندگان

10

-

آدرس ایمیل نگارنده مسئول مقاله

10

-

عنوان­های اصلی

12

بولد (Bold)

متن مقاله

12

-

عنوان جدول‌ها و شکل‌ها

10

بولد (Bold)

پاورقی

10

-

منابع

10

-

 


























 

2-3-کلیه حروف و کلمه­های لاتین در متن مقاله با قلم Times New Roman و اندازه قلم آن  2 سایز کوپکتر از قلم فارسی تایپ شوند.

2-4- اسامی علمی در کل متن مقاله با حروف ایتالیک (Italic) تایپ شوند.

عنوان­ جدول­ها در بالا و بصورت راست‌چین و عنوان شکل­ها در زیر آن‌ها به صورت وسط‌چین بدون استفاده از پرانتز و بعد از شماره (ترتیبی) و خط تیره نوشته شود. اعداد داخل جداول و شکل‌ها فقط به فارسی قید گردد.

2-5- در نمودارها نام متغیرها و مقیاس آن‌ها در هر دو محور افقی و عمودی قید گردیده و واحد اعداد در سیستم متریک ارایه گردد.

2-6- جدول­ها بدون استفاده از خط­های عمودی رسم شده و خط­های افقی نیز فقط برای جدا کردن عنوان­ها، سرتیترها و سایر موارد ضروری به کار رود. شکل­ها نیز بدون استفاده از چارچوب و زمینه تهیه شود.

2-7- متن مقاله با نرم افزار 2007 Word  تهیه و ارسال گردد.

3- ترتیب بخش­های مختلف مقاله و نحوه تدوین آن‌ها

3-1- عنوان مقاله

به صورت خلاصه، روان و گویای محتوای مقاله بوده و حداکثر در 18 کلمه تنظیم شود. آوردن اسامی علمی موجودات زنده در صورت داشتن نام عمومی ضروری نیست. از علامت­های اختصاری و فرمول‌های شیمیایی نیز در عنوان استفاده نگردد.

3-2- مشخصات نویسندگان

اطلاعات موردنیاز شامل نام و نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان مقاله، مرتبه علمی، محل خدمت آن‌ها و آدرس پست الکترونیکی نویسنده مسئول نوشته شود.

3-3- چکیده فارسی

خلاصه ای شامل اهداف اصلی، روش کلی تحقیق و نتایج در حداکثر 300 کلمه

3-4- واژه‌های کلیدی

حداکثر در پنج کلمه و به ترتیب حروف الفبا (ابتدا واژه‌های فارسی و سپس لاتین) بلافاصله بعد از چکیده فارسی نوشته شوند.

3-5-  مقدمه 

شرح مختصری درباره موضوع، پیشینه آن، اهمیت و هدف انجام تحقیق.

3-6-  مواد و روش­ها

می بایست به طور گویا در برگیرنده ویژگی­های محل اجرای آزمایش، شرح مواد، ابزار کار، روش­های به کار رفته از جمله روش­های آماری و طرح‌های آزمایشی باشند. در این بخش از توضیح روش‌هایی که در پژوهش مورد نظر استفاده نشده است، خودداری گردد. علاوه بر این، بهتر است از شرح کامل روش‌های متداول اجتناب و به ذکر منابع مورد استفاده و تغییرات انجام یافته در آن‌ها اکتفا شود. روش کار نیز می بایست به حد کافی واضح و روشن باشد تا سایر پژوهشگران در صورت نیاز بتوانند آن را تکرار نمایند.

3-7- نتایج و بحث

مشتمل بر یافته‌های حاصل از پژوهش به صورت متن، جدول و شکل، بحث مستدل و نتیجه‌گیری کلی در آخر است. در این بخش از تکرار و یا ذکر مواد و روش‌های انجام یافته اجتناب گردد. شکل‌ها و جدول­ها نباید همزمان دارای اطلاعات تکراری باشند. از شرح جزئیات جدول­ها و شکل‌ها نیز خودداری شده و فقط به آوردن نکات مهم آن‌ها اکتفا ­گردد. نتایج تجزیه و تحلیل‌های آماری بهتر است به صورت جدول یا شکل منعکس شده و اختلاف‌های معنی‌دار نیز با علامت­های مناسب مشخص شوند.

بحث شامل تحلیل داده‌های آزمایش، ذکر علت‌ها و معلول‌ها و کاربردهای احتمالی در ابعاد نظری و عملی باشد. علاوه بر این لازم است از یافته‌های دیگر پژوهشگران نیز در تحلیل نتایج و غنا بخشیدن به بحث استفاده شود. با وجود این، برای یک بحث مستدل تنها ذکر عبارت‌هایی مانند "مطابقت و عدم مطابقت یافته‌ها با نتایج دیگران" کافی نیست و  اظهار نظر در مورد چگونگی این مشابهت­ها و تضادها می‌تواند به غنای بحث کمک نماید.

3-8- منابع

شامل فهرستی از منابع فارسی و منابع لاتین بوده که به ترتیب حروف الفبا و بدون شماره‌گذاری تنظیم می‌شود. نکات زیر در تدوین این بخش رعایت ­گردد.

3-8-1- این بخش تنها دربرگیرنده منابع ارجاع شده در متن مقاله بوده و از آوردن منابعی که در متن به آن‌ها اشاره نشده است خودداری ­شود.

3-8-2- در کلیه منابع ابتدا نام خانوادگی و سپس مخفف نام نویسندگان آورده شود. در یک منبع  اسامی نویسندگان تا نفر ماقبل آخر توسط ویرگول و نفر آخر توسط حرف "و" از هم جدا شود.

3-8-3- در بخش منابع اسامی کلیه نویسندگان هر منبع بدون ذکر عبارت "و همکاران" (et al. در منابع لاتین) درج ­گردد.

3-8-4- در صورتی که از یک نویسنده چند منبع مورد استفاده قرار گیرد، ابتدا مقاله‌های منفرد و سپس مقاله‌های مشترک به ترتیب نام نویسندگان بعدی بر حسب حروف الفبا درج ­شوند. اگر دو یا چند منبع از نویسندگان یکسانی برخوردار باشند، این منابع بر حسب سال انتشار از قدیم به جدید تنظیم شوند و در صورت مشابه بودن سال انتشار، منابع مذکور با قرار دادن حروف a ، b، c و ... در مقابل سال در منابع خارجی (و معادل آنها در منابع فارسی) از هم متمایز ­گردند.

3-8-5- از جزوه درسی نمی‌توان به عنوان منبع استفاده کرد.

3-8-6- در مورد مقاله در مجله‌های علمی علاوه بر موارد ذکر شده، نام مجله، شماره جلد و صفحه اول و آخر مقاله، در مورد مقاله در همایش­های علمی عنوان همایش، سال برگزاری، محل برگزاری و در مورد کتاب‌ها و تک نگاشت‌ها نام ناشر در آخر منبع مورد استفاده آورده شود.

3-8-7- در منابع خارجی کلمه اول عناوین و اسامی نگارندگان و نیز تمامی کلمات مربوط به نام مجلات، عناوین همایشی و نام ناشرین و موسسات با حروف بزرگ شروع شود.

3-8-8- استناد به منابع اینترنتی مورد پذیرش نیست.




فایل های مورد نیاز

برای دانلود فایل نحوه نگارش مقاله، از طریق منوی اصلی بخش اطلاع رسانی به قسمت فایل ها مراجعه نمایید.
و یا بر روی اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)